BARNENS SÖNDAG: Rut & Roosa

Rut & Roosa

är en berättelse om två tvillingar, vars flätor suttit ihop enda sedan födseln. Deras fläta orsakar en hel del utmaningar för dem i vardagen. Hur skall de klä på sig när flätan är i vägen? Vad skall de göra när Rut vill leka med bilar och Roosa med dockor? Det blir omöjligt att undvika krockar i deras fartfyllda vardag.

Rut & Roosa är en rolig och färgglad sagostund med både dans och teater för 2-5-åringar. En dryg halvtimme av fart och fläng, lustiga situationer och lösningar på vardagliga problem som barnen aktivt får delta i under föreställningens gång. I föreställningen lär sig Rut och Roosa att komma överens även om de har olika åsikter, att förlåta varandra och att vara vänner trots att de inte alltid tycker och tänker likadant. I den här tvåspråkiga föreställningen finns det få repliker så sagostunden lämpar sig för både finsk- och svenskspråkiga. Föreställningen är inspirerad av Klara Perssons bok “Molly & Sus” (Urax 2012).

Efter föreställningen håller Lotta och Tuuli en kort diskussion med publiken, där de kan ställa frågor om föreställningen och bekanta sig med scenografin.

Koncept och bearbetning och på scen: Lotta Kaarla & Tuuli Heinonen

Längd: c. 45 minuter

Föreställningen har producerats av Regionala Danscentret i Österbotten tillsammans med BARK, Barnkultur Nätverk i Österbotten.

Efter föreställningen blir det disco för hela familjen och vi bjuder på saft.

Biljetterna;  5 € / pers.,  30 min före föreställning vid dörren (bara kontant), reservera biljetter i förhand: liikelaituri@sisasuomentanssi.fi

Mera info:  https://www.facebook.com/events/1553575204691368/

 

Laddar Karta...

Tid
söndag 22.4.2018
15:00-16:45

Plats
Liikelaituri


Lämna ett svar